Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z46d61e72n50a 38K29o66č55í

12. 7. 2014 22:20

Všimla jsem si spíš, že zbytečný patos, kterého se roztrhl plný pytel, kde kdejaký trumbera, který se chtěl nějak zviditelnit,  vyprovokoval onen nesouhlas některých diskutujících.

Nikdo nevyjadřoval zlobu a nenávisti vůči našim vojákům, ale spíš zazněly do značné míry oprávněné připomínky, zda je toto dobrodružství opravdu nutné. 

Tvrdíte, že tito vojáci dostali rozkaz a museli jít. Podle mých dosavadních zkušeností se velká většina účastníků misí sama hlásí. Znám jednoho chrudimského vojáka, který naopak se misím záměrně vyhýbá a také nebyl na ně nikdy nasazený. Zato jiní se sami hlásí - a přiznejme si, že se tam hlásí hlavně k vůli penězům. Nějaké řeči, že se tam hlásí proto, aby šli bránit svobodu, demokracii .......  jsou k smíchu.

Takže pokud autore výrazně zjemníte expresivní výrazy a odpustíte si zbytečný patos, určitě se zjemní i reakce těch, kteří mají odlišný názor na nasazení našich vojáků v zahraničí.

5 0
možnosti

R^ a rodinám vojáků upřímnou soustrast

0 0
možnosti

Také jsem nečetl všechny diskuze. Nenávistné komentáře jsou nevhodné, ale zase bych v nich nedělal modlu. Je to smutné co se jim stalo, příbuzných mi je líto, ale ti chlapi za to byli královsky placeni a s možností smrti tam odjížděli. Je to podobné jako když zemře elektrikář při odstaňování závady při úrazu proudem.

5 1
možnosti

a hlavně jeli tam dobrovolně....

6 1
možnosti

Nečetl jsem, samozřejmě, všechny diskuze k tomuto smutnému tématu, ale v těch, co jsem četl, jsem nijak nenávistné názory nepostřehl. Spíše smutek a možná velký nesouhlas s vojenskými dobrodružstvími naší vládnoucí kliky (jak píše pan Vysočan) na příkazy USA+NATO. Ti kluci zemřeli za USA a jejich agresívní militantní politiku.

Je to můj názor.

9 7
možnosti

D36a15d61a78k 20P72e82t73r

9. 7. 2014 6:19

Vláda, vysílá.. Vláda odborníků. Jen ministerstvo obrany. Parkanová, Barták, Vondra a pár dní Zimní královna. Stačí?

6 0
možnosti

A o tom to vše je - řídí nás diletanti, chlapci, kteří by neukučírovali ani středně velkou firmu. Většinou neuspěli v normálním podnikatelském prostřední a/nebo ani v něm nikdy nebyli.Navíc jsou někteří nemocní "nevyléčitelnou" chorobou a ještě se s tím v televizi chlubí. Všichni k volbám, pokud chceme změny...R^

1 0
možnosti

Neznám ty hulvátské diskuze, takže přesně nevím, o čem píšete. Že nazývají tyhle chlapce žoldáky a nesouhlasí s těmi vojenskými dobrodružstvími naší vládnoucí klaky, to je třeba brát jako odlišný názor a je třeba si zvyknout, že lidé mají rozdílné názory, ať se nám to líbí, či nikoliv. Někdo prostě chce podporovat rozpoutávání válek, někdo je proti....

8 7
možnosti

Pod Váš článek se Vám také klidně podepíšu. Nedůvěru v armádu ale bohužel vytvářejí naše zmanipulovaná a zpolitizovaná média. Spousty lidí v ČR vidí, že např. na Ukrajině dochází k tomu, že ozbrojení proruští separatisté se barikádují v hustě obydlených městech, na které pak útočí celá ukrajinská armáda s následnými úmrtími civilistů. Proč nám naše tv tají, že zde umírají civilisté i děti? EU a NATO na tom nevidí totiž nic špatného, protože jde "jenom" o "rasově nevhodné etnikum" a možná právě proto ti, kteří padli v boji se skutečným zlem jsou nyní haněni a na některých webech se uzavírají i diskuze. Hanba našim sdělovacím prostředkům, úpřimnou soustrast všem pozůstalým a v budoucnu trpochu normální vládu nám všem, která se nepodělá z pár cizích zupáků...

2 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1799x
Mám rád svoji rodinu, přátele, točené pivo a jiskřivé víno.

Seznam rubrik