Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M45i57l84a49n 54R31a91d67e94k

4. 11. 2012 18:10

neni to snad jedno? Diskuze se nezlepsila. To za prve. Za druhe, kdyz vidim ze diskutue Venca Novak, tak mi to taky nic nerekne, je tech Novaku pozehnane, a ja znam nekoli Vencu Novaku, a nemusi to byt ani jeden z nich.

A ty nicky byly zajimavejsi, vice to o diskutujicim vypovidalo.

14 0
možnosti
RD

Posledních pár let je trendy na něco si hrát. Ať už na vzdělance (tzn. umělé vytvořená inteligence za pomocí rádoby vysokých škol, umělé vytvořená vzorná diskuse atd. atd.) Pokud vyžaduje portál odborné diskuse, kvalitativně i kvantitativně na výši, musí pro to něco udělat. V prvé řadě napsat článek co do kvality i kvantity odborných údajů. Jak už bylo mnohokrát zmíněno, samotné diskuse byly mnohdy přínosnější než článek sám o sobě a to i díky ,,nekultivované" diskusi ;-)

11 0
možnosti
MK

Od roku 2008 trvá v pořadí už třetí krize všech světových médií. Vydavatelům klesají zisky, propouštějí redaktory, mění se na trapný bulvár, aby si udrželi čtenáře. Kromě příjmu z umístěné reklamy (jedno okýnko) není z blogů žádný užitek, kromě přilákaných čtenářů, kteří kliknou snad? i na jiné stránky média. Můj článek má v průměru 1500 přečtení, ovšem vrací se opakovaně asi dvacet až 40 diskutujících, takže to číslo bude o něco menší.

.

Z těch tisíců diskutujících se k tématu, věcně a s argumenty, vyjadřuje asi tak dvacítka, a to jsem to možná dost přehnal. Zbytek nadává, nachází autorům ruce v nočníku, zesměšňuje, chatuje, chocholouškuje, blbne si jak malé děti. Nic proti tomu, ale proč by tohle měla iDnes někomu umožňovat, když se s tím pojí jenon výdaje? Pokud někdo křičí o svobodě slova a cenzuře, tak obhajuje právě tuhle zcela zdegenerovanou, sprostou a vulgární maštal, kterou výše uvedení "diskutéři" z iDnesu udělali. Matějka má - podle mě výjimečně - pravdu.

3 27
možnosti
FP

.."Z těch tisíců diskutujících se k tématu, věcně a s argumenty, vyjadřuje asi tak dvacítka, a to jsem to možná dost přehnal." ....................... Jak bych na tento údaj měl zareagovat? ... Máte ruku v nočníku!

25 4
možnosti

Myslim ze ten stav po 1.11 si zaslouzi spise oznaceni velky splesk.

16 0
možnosti
MK

A jak to vypadalo předtím?

3 14
možnosti
BR

Kromě toho, co jsem napsal níž existuje ještě jeden neviditelný, ale hodně pádný argument, pro registrace - a to je napadání různých diskusních fór spamboty. O co jde:

Jde o roboty, kteří na různá fóra automaticky vkládají příspěvky, odkazující na Viagru, Cialis, pronostránky, apod. Dělají to hlavně z důvodů snadnější dohledatelnosti a zvýšení pageranku. A aby mohli vkládat příspěvky, automaticky se registrují. Určitě jste si na různých formulářích všimli ochrany proti vkládání spamu. Toto někteří roboti dokáží obejít (vysvětlení by bylo nadlouho) Nejúčinnější obrana proti tomu je potvrzení a ověření registrace - tedy přesně to, co MF zde nasadila.  Když už nic jiného, tak tím ušetřila několik desítek lidí, likvidující tyto spamy. A věřte mi, z vlastní zkušenosti vím, jaké je peklo likvidovat přes 500 spamových zpráv, které vám do diskuse nasype robot během dvou hodin .... a dělat to několikrát denně.... Mám s tím opravdu hodně bohaté zkušenosti.

2 12
možnosti
JJ

J26a88n 74J34o83š62t

4. 11. 2012 13:44

A trávu růst .... to už jste slyšel ?

11 3
možnosti
ZK

Z75d89e23n88a 96K36o96č59í

4. 11. 2012 12:26

Všimla jsem si, že kvalita příspěvků vůbec nezáleží na tom, jestli jsou podepsané plným jménem, nebo nickem. Naopak si dovolím tvrdit, že někteří blogeři, kteří zde mají kromě jména připojenou i svou fotografii, jsou ve svých názorech a projevech mnohdy mnohem ubožejší, než nějaký bezejmenný bloger.   !!;-)

16 1
možnosti

Dokonce  i ti bez fotek, jeden příklad se mi zdá právě docela blízko;-D

2 8
možnosti
Foto

Anonymního diskutujícího se nás tu zastávalo víc, ale jak jste napsal výše, je nám to prd platné ;-(

17 0
možnosti
Foto

"Určitě nejen já, ale i ostatní čtenáři a diskutující pod články a blogy, zaregistrovali úbytek diskuzních příspěvků po „Velkém třesku“, který nastal 1.11." --- Omlouvm se, ale nezaznamenal. Asi to bude i trochu na nás, blogerech... ;-) (a teď šup a hodně palců dolů)

6 24
možnosti
BR

Já to vidím jako jednoznačné zkvalitnění - pokud si někdo za svým názorem stojí, tak nebude mít problém se pod to podepsat. To není útok na vaši integritu - ale jednoznačné zkvalitnění diskuse. Já jsem je zde většinou nečetl - protože prohrabávat se těmi tunami řitních výlevů se prostě nedalo. S diskusemi pod jmény toto velmi rychle vymizí.

Pro mluví i moje zkušenosti s provozováním různých diskusních fór založených na phpBB. Pokud do nich mohli přispívat anonymní uživatelé, vždy se původně kvalitní fórum zvrhlo v naprosto nepoužitelnou žumpu. Z tohoto důvodu jsem už před několika lety zamezil přispívání anonymních uživatelů, přispívající se musel registrovat a uvést o sobě povinně některé údaje týkající se zaměření fóra. 90% trollů a spammerů odpadlo a na fóru zůstali jen ti, jejichž diskusní příspěvky měly smysl. 

Já to beru jako jednoznačné pravidlo nastavené provozovatelem tohoto serveru - a pokud se to někomu nelíbí, nikdo ho nenutí, aby zde dával diskusní příspěvky

3 18
možnosti
JJ

J71a84n 13J52o94š65t

4. 11. 2012 11:06

Zato teď je to výkvět diskutérů  ... a ta vysoká úroveň příspěvků:-( !? Nejste náhodou zaměstnanec iDnes pověřený internetovou klakou ?

14 3
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1799x
Mám rád svoji rodinu, přátele, točené pivo a jiskřivé víno.

Seznam rubrik